Modesto blogas apie kolekcijas ir alų

Daugelis tai vadina problema, aš tai vadinu hobiu

Bebriena

leave a comment »

Visi, manau, mėgstame prie alaus ką nors pakramsnoti. Apie čipsus, sūrius ar riešutus nėra ką ir papasakoti. Tačiau, apie užkandį, kurio teko paragauti ne per seniausiai, papasakoti tiesiog privalu. Tai – karštai rūkytas bebras. Nuotraukoje neišvaizdus dalykėlis. Čia, jei kam įdomu, galinė koja ir dubens kaulai, ir viskas kas aplink juos. Kvapas toks susimaišęs žuvies, medžio ir naudotų prieskonių. Pati mėsa tokia kiek guminė, skonis aišku labai įtakojamas prieskonių ir druskos, bet prie alaus pats tas. Gaila neatvežė uodegos, sako ji taip pat labai specifiška, bet gal kada ir pavyks paragaut.

Skanaus!

Advertisements

Written by Modestas

2010-03-30 at 00:00

Įrašyta kategorijoj Prie alaus, Įdomu

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: