Modesto blogas apie kolekcijas ir alų

Daugelis tai vadina problema, aš tai vadinu hobiu

Saldžiai saldu

with 2 comments

Ne kartą, ir tikrai ne du esu skaitęs, kaip užkandai prie alaus įsigudrina naudoti šokoladą. Būna ir kitokių saldžių variacijų. Ir tikrai aš į visą tai žiūrėjau labai skeptiškai. Bet sutapus keliems atsitiktinumams namuose vienu metu atsirado studentiško maisto ir Biržiečių Stout alaus. Kadangi alus saldus, gal net per daug saldus, sugalvojau prie jo ir pasiimti kaip užkandą studentiško maisto. Na ir, galiu pasakyti, labai neblogas derinukas. Siūlau turint progą ir patiems išbandyti. Žinoma, nebandykite kuomet Lietuvoje dvigubai šilčiau nei Afrikoje, nes alus stiprus, o dar saldumas, Jūsų organizmas gali nesuprasti kas darosi 🙂

Reklama

Written by Modestas

2010-07-12 at 09:31

Įrašyta kategorijoj Prie alaus, Ragaujam

Tagged with , , ,

2 atsakymai

Subscribe to comments with RSS.

  1. tame maiste tik razinos saldžios, o tas alus geras, gaila kad perstiprus

    Rosita

    2010-07-12 at 11:37

    • Tai pabandyk su tom razinkom šio alaus 🙂 Stiprumas dings 🙂

      Modestas

      2010-07-14 at 10:21


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: