Saldžiai saldu
Ne kartą, ir tikrai ne du esu skaitęs, kaip užkandai prie alaus įsigudrina naudoti šokoladą. Būna ir kitokių saldžių variacijų. Ir tikrai aš į visą tai žiūrėjau labai skeptiškai. Bet sutapus keliems atsitiktinumams namuose vienu metu atsirado studentiško maisto ir Biržiečių Stout alaus. Kadangi alus saldus, gal net per daug saldus, sugalvojau prie jo ir pasiimti kaip užkandą studentiško maisto. Na ir, galiu pasakyti, labai neblogas derinukas. Siūlau turint progą ir patiems išbandyti. Žinoma, nebandykite kuomet Lietuvoje dvigubai šilčiau nei Afrikoje, nes alus stiprus, o dar saldumas, Jūsų organizmas gali nesuprasti kas darosi 🙂
tame maiste tik razinos saldžios, o tas alus geras, gaila kad perstiprus
Rosita
2010-07-12 at 11:37
Tai pabandyk su tom razinkom šio alaus 🙂 Stiprumas dings 🙂
Modestas
2010-07-14 at 10:21