Modesto blogas apie kolekcijas ir alų

Daugelis tai vadina problema, aš tai vadinu hobiu

Aludarių taurė 2014

with 13 comments

Written by Modestas

2014-05-26 at 10:00

13 atsakymai

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sveikas, gal gali suvesti savo vertinimo korteles prie vertintų alų ?
    213 http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/5175-corona
    147 http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/5366-bporteris
    Ačiū

    Lrytas1

    2014-05-26 at 10:35

  2. Tiesiog dėl to lagerio, taip išėjo, kad alus jau buvo pateiktas. Ir sužinojau, kad nesusidaro alaus su daržovėm ir vaisiais kategorijos, tai reikėjo jį kažkur porientuot.

    zalvarinis

    2014-05-26 at 11:19

  3. O vertinimo kortelės bent jau dalyviams bus paviešintos? Norėtųsi tobulėti

    Vidmantas

    2014-05-26 at 12:10

  4. Ačiū už apžvalgą.

    Gaila, kad negalėjai dalyvauti antrą dieną. Kitais metais, žinoma, vėl kviesime teisėjauti. Faktiškai dabar ir kviečiu🙂 Laikas tradicinis – antras gegužės mėnesio savaitgalis.

    Teisėjavimas ir teisėjų skiriami balai yra nuolatinis diskusijų objektas. Bet aš manau, kad po dar kokių 5 metų taškų skyrimo kriterijai suvienodės, taps visiems žinomi ir tokių skirtumų kaip dabar, bus mažiau.

    Dėl dalyvių teisėjavimo. Anksčiau galvojau, kad reikėtų eiti link to, kad dalyviai neteisėjautų ir kategorijose (finale ir dabar dalyviai neteisėjauja). Po pokalbio su kai kuriais dalyviais bei teisėjais “iš šono” pradedu keisti savo nuomonę. Manau, kad per kitą trijų metų ciklą dalyviai irgi teisėjaus kategorijose, tik didinsime teisėjų skaičių ir kviesime teisėjauti daugiau alaus ekspertų, kurie gal būt ir neverda savo alaus.

    Gytis

    2014-05-26 at 13:32

  5. Dėl lagerių tai pritariu. Daugelis labiau atitiko biterius, tiek apynių tiek diacetilo prasme. Gal vis tik norint išgauti panašų skonį, jei jis jau taip patinka, vertėtų naudoti neutralias elines mieles ir brandinti vėsiau. Taurėje, elių kategorijoje daugelis egzempliorių turėtų daugiau šansų. Nes teisėjaujant nori nenori vis tiek prisiriši prie stiliaus. Su pilzneriais irgi girdėjau ne kažką… Dalios paklausiau kokiais bruožais išskirtumėt pilznerius nuo šviesių lagerių? Labai patiko trumpas atsakymas. Pilzneris tarsi styga. Kaip supratau viskas parinkta taikliai ir preciziškai. Iš viso jokio apčiuopiamo nukrypimo į šoną, o verdant taip norisi IMPROVIZUOTI🙂 Manau čia yra viena iš klaidų pasirinkus virti šį stilių.

    Vidmas Rimkus

    2014-05-27 at 09:27


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: