Davros Chicago’s alus
Šią vasarą važinėjantis po Lietuvą teko apsilankyti ir Pakruojyje. Ten yra firminė Davra alaus parduotuvė. Alus joje bėga nenutrūkstama upe. Pilna jų atributikos. Tokia smagi vietelė. Ir nors alaus ten buvo nusipirkta, atskiro įrašo nebuvo. Nors vis galvoju, kad seniau ragautas rūšis reiktų aprašyti iš naujo.
Būnant firminėje parduotuvėje ir stebint iki negaliu išbaigtą šios vietos įrengimą, jaučiasi vienas labai svarbus dalykas- alaus darykla Davra turbūt viena iš pirmųjų, kurie puikiai susitvarkė finansus. Ir tiems finansams susitvarkius, tapus nepriklausomiems nuo rinkos svyravimų, aludariai nepuolė eksperimentuoti, kažko keisti, veržtis ten kur jų galbūt ir nereikia. Tiesiog toliau virė alų, tiekė tiems kam jo reikėjo ir viskas pas juos klojasi iki šiol labai gerai.
Tas neeksperimentavimas lėmė tai, kad alaus rūšių gausos Davros aludariai neturi. Naujienomis taip pat nedžiugina. Todėl pasirodęs naujas alus yra šiokia tokia naujiena.
Ką geriausiai moka Davros aludariai, tai puikiai išgauti šieno, žolės salyklinį poskonį. Jų verdamas Daujotų alus puikus to pavyzdys. Jis veik toks pats visada ir niekaip neatsibosta.
Naujas Davros alus Chicago’s 5,6% lygiai taip pat gali būti charakterizuojamas. Puikaus salyklinio poskonio alus ir nuo Daujotų jis skiriasi tik tuo, kad panaudotas karamelinis salyklas. Karamelinis salyklas suteikia alui puikią rubino spalvą, duoda saldumo, kuris vėliau ima įkyrėti, bei alui duoda tvirtesnį kūną.
Šio alaus paieškos gali ir užrukti, o jį radus būkite pasiruošę nepagailėti daugiau nei 3€.
Parašykite komentarą